Kaveri teki upeaa työtä Ridgebackien ensimmäisessä ja sitä kautta suorastaan historiallisessa rotukokeessa. Koko koe oli sinänsä mahtavaa seurattavaa, sillä kaikki avoimen luokan koirat saivat tuloksen! Onnea joka iikalle ja kiitos kaikille hienosti sujuneista järjestelyistä.

Heti jäljen jälkeen tiesin, että Tenookka meni hyvin, mutta en sitä, että pisteet hipoivat täydellistä... Mamma on niin ylpeä pienestä myyriäisestä, joka teki työnsä todella hyvin.

Satu Savolainen-Pullin tuomaroimat pisteet:
Jäljestämishalukkuus 6p
Jäljestämisvarmuus 11p
Työskentelyn etenevyys 10p
Lähdön, kulmauksien, makauksien ja katkon selvittämiskyky sekä tiedottaminen 14p
Käyttäytyminen kaadolla 3p
Yleisvaikutelma 5p
Laukauksensieto hyväksytty
AVO1, 49p, sijoitus 1.

Koeselostus:
Teppo jäljestää kaikki osuudet lähes jäljen päällä lähinnä hakien vain parempaa kulkureittiä. 1. ja 2. osuudella 1 pieni tarkistuslenkki. Makaukset Teppo merkkaa hyvin. 1. kulma n.2m ylityksellä ulkokautta kiertäen seuraavalle osuudelle. 2. kulma n.1m lenkillä. Kaadolle tullaan suoraan ja sille Teppo jää nuuskimaan. Erinomainen suoritus aloittelevalta parivaljakolta.

Tuo viimeinen lause on se, joka lämmittää kaikkein eniten. Ehkä me vielä opitaan tämä homma jollain lailla! Toiseksi eniten lämmittää se, että melkein neljä vuotta jemmassa olleille sertoille tuli nyt käyttöä. Muotovalioanomus lähtee vetämään heti tänään Ü