Nyt ollaan siinä vaiheessa elämää,

että kiitämme kaikkia blogiin vuosien aikaan kurkistaneita

ja toivotamme teille kaikille oikein hyvää jatkoa.

Tempesterin Teppo, Mamman karvamakkara ja ilopilleri, pääsi vetreään vetskuikään. Veteraanius ei kuitenkaan tarkoita eläköitymistä, vaan Tepon kanssa jatketaan samoja juttuja kuin ennenkin. Mejäilemistä harrastetaan omaksi iloksi ja käydään edelleen se kerta tai pari kesässä kokeissa. Tottistelu taidetaan aloittaa uudelleen melkein tosimielellä. Kaiffari on ollut niin onnellinen, kun kesällä ollaan treenitty vuosien tauon jälkeen ohjattua- ja tunnistusnoutoa, luoksetulon pysähdysliikkeitä ja muuta mukavaa. Onhan tyyppi treeninyt vähän luolahommiakin omassa pihassa, tapaillut kavereita ja tehnyt kaikkia koiramaisia hommia.


Jappe-murunen se mennä porskuttaa kuten aina ennenkin. Kypsä neljän vuoden ikä ei ole vienyt puhtia minnekään - onneksi. Rhodessa pitää olla virtaa ja puhtia ja iloa ja tekemisen meininkiä! Energia on onneksi viimeiset vuodet kohdistunut jonnekin muualle kuin askartelu-paskarteluhommiin. Tämä kaveri tekee kaikki hommat täysillä, mihin se sitten ikinä ryhtyykin. Tosin kaikki hommat eivät ole ihan isäntäväen ajatusten mukaisia, mutta tämä itsenäinen kaveri ei paljon ihmisten ajatuksia kysele... Mejäily ja kotitottis ovat Yarrin "harrasteita" jatkossakin. Radalta ja muista juoksuhommista pysytellään tulevaisuudessakin kaukana...

.

Poikain yhteiselo on pysynyt kaikki nämä vuodet hirmuisen hienona, kunhan Mamma vaan osaa pitää huolen, ettei resursseista tule kilpailua. Ainoa asia, josta äijien kanssa on pitänyt olla tarkkana, on erityisherkkujen antaminen yhtäaikaa vierekkäin syötäväksi. Se ei liene kummallista kahden sika-ahneen koiran kanssa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita piisaa varmasti jatkossakin, koska Tenookkahan on sitä mieltä, että Yarri on maailman paras juoksukaveri, ellei mäyräkoiria ole tarjolla. Silmät kiinni ja menoksi!


Nyt me siirrämme katseemme tulevaan. Nautimme elosta ja olosta ja yhdessä puuhailusta. Blogit heitämme huit hiiteen, ja keskitymme asioiden tekemiseen - emme niistä kertomiseen.


Alla poseeraava Pomomiäs toivottaa koko poppoomme puolesta kaikille ystäville ja tuttaville oikein antoisia hetkiä rakkaiden murustenne kanssa!