Me ollaan taas oltu ihan pihalla... Tosin oltiin vaan pari tuntia, koska aamupäivä vietettiin lötkötellen ja pötkötellen, ja sitten valo loppuikin jo kesken. Isäntä se jäi vielä pimeään metsään, vaikka me vellihousut lähdettiin kotiin. Muutama kohta jäi vielä aidasta laittamatta, mutta homma vaikuttaa jo ihan hyvältä. Teppo yritti tunkea alimmista verkon raoista, mutta kyllä ne pikkukaverin onneksi näyttävät pitävän.

Teppo aka Anneli Tempakka sai ekan kerran oleilla metsässä kokonaan ilman liinaa. Kyllä se olikin kuin liito-orava, tai vähintään kuin SuperDog, Spiderman tai joku muu supersankari. Kaverilla taitaa läskin alla olla melkoiset lihakset, onhan se kiskonut sitä hemmetin liinaa pitkin savipeltoa koko syksyn! Anneli se sitten päätti hiukan koulutella Mammaa. Se meni koko ajan laavun taakse, josta mun oli pakko kutsua se pois, ettei se lähde mahdollisille aidanalituskohdille. Viksu koira menikin sitten vaan laavun taakse kökkimään, josta se tuli salmannopeasti hakemaan hempan kun kutsuin sitä. Ei tyhmä laisinkaan!

Poitsut hoksasivat ihan itse, että laavussa voi olla sisälläkin. Ovathan ne siellä käyneet aikaisemminkin, mutta nyt Teppo jäi oikein tutkiskelemaan sitä, ja Yarrihan tietysti osallistui myös. Siinä jätkät sitten istuivat tukista tehdyllä penkillä ihmisten kanssa ja oottelivat makkaraa kuin kunnon erämiehet konsanaan.

Kotisivuille lisäsin pari kuvaa eilisistä koirametsän avajaisista. Kuvat ovat tosi hämäriä ja suttuisia, mutta älkää antako häiritä. Tuon yhden kummallisen eläimen löysin vasta ladatessani kuvia koneelle. Enpä ollut huomannutkaan, että metsässä oli mukana melko harvinainen rhodluki.