Niin se vaan on, nyt nuorukainen on rakastunut ja mennyt aivan järjiltään. Se tapasi eilen Ruusa-rhontin ihan etukäteen suunnittelematta - ja oli myyty heti. Tosin se ei oikein tiennyt, kuinka liehittelisi tyttöä, joten se päätti nuoren miehen tavoin käydä täysin suoraan asijaan. Eipähän tyttö pääsisi ainakaan karkuun... Törkimys, sanon minä.

Sitä Ruusa ei todellakaan arvostanut, vaan kiljahteli alkuun tyttömäisesti. Sitten Ruusa (vain Rosberg, sen verran nopsa tyttö se on) hoksasi, ettei köntys pysy hänen vauhdissaan mukana, ja viiletteli ympäri pihaa ainakin miljoonaa. Siitä se näytti lapsukaisten ura urkenevan, kivaa oli! Olipa niin mukava, että piipahditte!

Sen verran vauhdikasta tuo riehuminen oli, että varpaan haava aukesi uudestaan. Onneksi Jarno-Petteri on kiltti hoidettava, joten sidottiin varvas sitten huushollin suojelemisen takia. Muutenhan sitä ei olla paketoitukaan. Kurjaa vaan, kun lapsesta tulee rampa välittömästi, kun tassu sidotaan. Ei sevväliä, jos koko varvas vaikka puuttuisi, kunhan siihen ei laiteta pakettia...