Tyhjentelinpä pitkästä aikaa kameraa, ja siitähän näkeekin meidän poikain päiväjärjestyksestä tärkeimmät kohdat.

Aamulla ensin heräillään, Yarri salmannopsasti ja Tenookka könyää ylös pikkuhiljaa. Sen jälkeen ulkoillaan hetki ennen ruokaa. Ruuan jälkeen molemmat käyvät morjestamassa ihmiset ja kiittämässä herkkuruuasta. Olo lienee onnellinen masu täynnä.

Ruokailun jälkeen otetaan kunnon ruokatirsat, jos päivä on suotuisa - eli Mamma duunissa. Tirsat kestävät silloin klo 19 asti, mitä nyt Iskä heittää poijjaat välillä väkisin ulos tunniksi tai pariksi myyräjahtiin tai lumenluontiin.

Nukkumisen lomassa ja sen jälkeen lapsiraukat pakotetaan ulos kylmään. Jos ei muuta, niin lämpimikseen pitää ainakin juoksennella.

Tämmötteisiä hurjimuksia meidän aitojen sisällä rällää! Eipä ole viimeaikoina näkynyt sitäkään parivaljakkoa, joka kävi jättämässä irtokoirajälkiä portin taakse. Se pariskunta näytti olevan nuori ajokki ja sen karvainen (sekis?) kaveri valjaat päällä. Ajokki haistelee korvat kiinni, ei ole selvästikään ajossa, ja karvakaveri louskuttaa vieressä. Onneksi eivät ole päässeet mistään tontin puolelle. Olis kyllä oksat pois, jos tuossa ovella olis pari sesukkaa odottelemassa meidän poikia...

Nyt on hieronnat toistaiseksi hierottu. Pekka kävi tänään toistaiseksi viimestä kertaa. Ei tuolla rhonttikoiralla edelleenkään ole mitään jumeja, kaikki ihan ok. Malttia vaan ei oikein ole tuohon paikallamakuuseen. Kiltisti se siinä köllii, mitä nyt välillä yrittää lähteä omille töilleen... Otamme ilmeisesti uuden hierontasarjan sitten vähän keväämmällä.