Pieni Teppo-repuska on tänään jo alkanut olla oma, iloinen itsensä. Eilen se oli jo kovasti lähdössä tontille mukaan, mutta tylsä Mamma piti sitä vielä eilen petipotilaana.

Puremajälki näyttää jo aika hyvältä. Antibioottien ja puhdistusten jälkeen haava ei edes punoita. Tosin sitä täytyy seurailla tarkkaan, koska iho on irronnut jonkinkokoiselta alueelta, eikä ihon alla olevaan onkaloon saisi kertyä isommalti märkää tai muuta nestettä. Tosin ei edes näytä siltä, että asiasta pitäisi olla huolissaan.

Haavaa kävimme näyttämässä aivan uudelle lekurille, jonka vastis on hyvin lähellä tulevaa kotiamme. Ville ei tainnut oikein päästä Tempen suosioon, kun hän ruiskutti onkalon täyteen puhdistusainetta - ja se teki sitten kipeää. Kaiken hyvän lisäksi lekuri ajeli karvat pureman kohdalta, ja sekös Teppoa vimmastutti. Sillehän nyppiminen ei tee mitään, mutta surisevalla koneella siihen ei tarvi koskea ;-)

Toivotaan nyt, että Tempe sai sellaisen opetuksen ekasta karkureissustaan, ettei karkailuista tarvitsisi tästä eteenpäin olla huolissaan.