No jopas sentään, takkikelit yllättivät hunsvottilauman ihan kokonaan. Oltiin aamupäivällä siis kolmisen tuntia risusavotalla ja nuotiokaffeja keittelemässä. Teppokin jaksoi touhuta koko ajan, kun kylmä ei päässyt yllättämään. Papan takki ei tosin pysynyt hirveän hyvin paikallaan, eikä siinä ole kunnolla lämmittävää vatsakappaletta. Le-Je-Rikille lähtikin sitten heti takkitilaukset molemmille äijille. Jarnon viimevuotinen halpistakki (kokonaista 29€ kahdesta takista toimituskuluineen...!) kun alkaa olla nafti, niin saa sekin tarpeeksi pitkän asusteen. Uutta Hurtan takkia mä en raaski laittaa Jarnolle metsähommiin päälle.

Toissapäivänä Yarrille ostettu suojatossu (Jokke, 21,50€ kiits) ei sitten ollutkaan niin hyvä sijoitus. Se pysyi jalassa noin puolisen minuuttia. Onneksi löysin sen ensimmäisen hepulin jälkeen! Sitten saikin kaveri metsäillä anturavammoineen ihan kaikessa rauhassa ilman tossuja. Tassu tosin näyttää ihan hyvältä, vaikka ajoittain Yarri vähän keventääkin askelta.

Ai niin, en olekaan tainnut kertoa, että Yarrissa on vähän bullin vikaa. Sen motto taitaa olla: "Miksi kiertää, jos voi mennä läpi?" Se nimittäin keksi, että pressutalliin pääsee parhaiten siten, että iskee kuonon maahan ja juoksee suoraan tallin takaseinää päin! Hups keikkaa, seinä antaa hyvin peräksi, ja tsälli voi mennä tutkimaan ruokatilanteen. Se ei tosin pääse teltasta pois, ellei kukaan aukaise sille luukun vetoketjua, mutta ei puhuta siitä.

Nyt takkatulen lämpöön - koko porukka!