Se oli kylläkin emäntä, jota tänään jännitti erityisen kovasti. Olihan meillä tänään Yarrin Kuvauspäivä. Pari tuntia aikaa ja kasa euroja saatiin hukattua, ja koissu sai kunnon kännit. Tulokset olivat ainakin näin lähtiessään oikein tyydyttävät - ja oikeastaan aivan odotetut: Lonkat A/B, kyynärät 0/0 sekä selkä ja olat täysin puhtaat. Nyt vaan jäädään odottamaan virallisia lausuntoja.

Kaveri oli hitupikkuisen kanttuvei kotiin päästessä, vaikka lekurissa olikin olevinaan pirteä.

1414228.jpg

Tenookka yritti vimmatusti leikittää Yarria koko päivän, mutta toinen reppana ei kyennyt reagoimaan mitenkään. Suurimman osan päivästä touhu näytti tältä:

1414223.jpg

Oli jännä huomata, että ulkona (siis ihan vaan omalla takapihalla) Yarri oli olevinaan kovinkin pirteä. Se kahlaili mahaansa myöten lumessa, spurttaili pitkin pihaa ja touhusi aina sen muutaman ulkoiluminuutin omiaan. Sisälle päästyä askel alkoi harhailla ja ilmekin oli sellainen, ettei kaveri ajellut ihan täysillä valoilla... Reppunen. Nyt se on pari tuntia ollut jo aivan oma itsensä. Eipä muuten olisi uskonut, kuinka pitkään se sinnitteli unta vastaan. Tolpillaan oli lekurissa pysyteltävä, tuli mitä tuli! Jossain vaiheessa tsälli sitten pikkuhiljaa vajosi lattialle.

Ana päätti olla tekemättä tassun haavalle mitään. Hän oli sitä mieltä, että siitä pitää silpaista turhan paljon tavaraa pois, jotta haavan saa kunnolla tikattua. Hän oli sitä mieltä, että vaurio paranee nopsemmin, jos sen annetaan jatkaa paranemistaan näin. Meillä on siis etutassun sisävarpaassa tällainen:

1414246.jpg

Teppo se on nauttinut tämän päiväisestä lumessa sukeltelusta. Myyris ruinaa koko ajan pihalle - kun Jarpan kans ei kerran voi nujuta - ja sukeltelee aivan umpisukkeluksiin lumihangessa. Se on ihan pöhkö!