Tervetuloa Yarrin askartelukerhoon! Hakemuksia otetaan vastaan heti. Ruut- ja Nelli-dallut ovat ainoita, jotka pääsevät mukaan automaattisesti aiempien näyttöjensä perusteella. Uutena työpajassa opetellaan sähkövempainten modifioimista. Yarri jo testasi ennalta, kuinka sähkökäyttöisestä lämpötyynystä voi helposti muokata makuualustan pienelle mäyräkoiralle. Tekniikkaan kuuluu johdon irrottaminen siististi tyynyosasta, johdon paloittelu 5cm:n paloiksi ja säätömötikän irrottaminen. Jäljelle jää hyvin lämpöä varaava alusta, jonka koira voi siirtää huushollin ainoaan aurinkoiseen paikkaan. Näppärää Ü

Muuten ei olla mitään ihmeitä touhuiltukaan. Metsäilyt ovat ajoittuneet lähinnä viikonloppuihin, kun emäntä on kaikki illat töissä. Kotona ollaan tehty illat remonttia, ja siinä etenkin Yarri on ollut kovasti apuna. Toissapäivänäkin valkoinen maali koristi nenää, korvaa ja häntää. Pitäähän tsällin olla mukana hommissa. Useimmiten pojat ovat aika tehokkaina työjarruina, koska nenä pitää tunkea kiinni kaikkeen... Mitenhän ihmeessä me saadaan rakennettua se tuleva talo?!

Ahkeran remontoinnin kunniaksi päästiin pitkästä aikaa omaan saunaan viime viikonloppuna. Kyllä jätkät nauttivat! Molemmat kapusivat ylälauteille jo saunan lämmitysvaiheessa, eivätkä meinanneet millään tulla alas. Noh, sinnehän sitten jäivät keskenään saunomaan ja ihmiset menivät myöhemmin perässä.