Uudelta kotopihalta löytyy kaikenlaista mielenkiintoista: Tenookka vetää hiirten, myyrien ja oravien perässä ja Jarno metsästää sisiliskoja! Eilen se oli viihtynyt toista tuntia jahtaamassa liskosia kuorikekasasta. Hassu lapsi.

Hassu lapsi pääsi sitten myöskin ekan kerran varastamisen makuun. Tontilla oli jäänyt asuntovaunun ovi auki - ja kaikki voileivät pöydälle. Voinette kuvitella, mitä pieni rhodepoika teki metukkaleiville. Se sitten kerrasta oppi, että aina kandee käydä tarkastamassa oven kiinnitys... Tosin kaveri saa lentävän lähdön, jos tassukaan osuu oven sisäpuolelle. Taas kerran tuli todettua, että fiksu tsälli oppii asian kerrasta, kun palkkio on tarpeeksi hyvä!

Yarrin viralliset tulokset tulivat eilen Kennelliitosta. Kyynärät pysyivät edelleen puhtaina 0/0, mutta odottamattomasti lonkat arvioitiin uudelleen B/C:ksi. Nivelpinnat ovat kuitenkin täysin mallikelpoiset, joten ei syytä huoleen. Olat ja selkä ovat täysin puhtaat. Jatkamme eloa aivan normaalisti Ü

Lis. Tempesterin Jälkikokelas pääsi tänään kevään ekalle jäljelle. Pituutta jäljellä ei ollut paljoakaan (ehkä 500m) mutta kulmia sitten senkin edestä. Makuut tein kaikille kuudelle kulmalle. Pikkupoju teki tosi hienoa työtä - tosin siltä meinasi loppua henki jo ennen jäljelle pääsyä, kun into ja veto olivat niin kovat. Kulmat Tempe teki tosi tarkasti, suurin tarkastuskierros oli jotain metrin luokkaa. Makuut se ilmaisee edelleen tosi huonosti, nuuhkaisee vain kerran tai kaks. Yhdellä makuulla tosin pääsin kehumaan oikein vuolaasti, kun tsälli oikein ruopi! Eräässä näreikössä hukka olisi vienyt. Siinä oli pyörinyt jotain ihania kurreoravia tai vastaavia, ja Tenookan nenä olisi vienyt niille jäljille. Toisaalta se kyllä meni yli tuoreista  peuran kasoista kuin vettä vaan. Työvoitto oli kuitenkin se, että kaadolla Teno otti sorkan suuhunsa ja kantoi sen autolle asti! Sitä kun ei ole tuo sorkka kiinnostanut aikaisemmin ollenkaan... Kiitos kovasti Petrille, että poitsu sai saaliin!